Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Fermentació Silvestre amb Nerea Zorokiain

Gastronómicos

  • Fermentació Silvestre amb Nerea Zorokiain
  • Fermentació Silvestre amb Nerea Zorokiain
  • Fermentació Silvestre amb Nerea Zorokiain

Ciudad: Barcelona

Lugar: Escoles Velles Sant Esteve de Palautordera

De sábado 2 abril 2022, 10:30 h a 13:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 abr.
10:30 h
Finalizado
Som ecosistemes plens de vida. Bilions de microorganismes ens acompanyen i ens ajuden a gaudir de bona salut. (N. Zorokiain) Fermentació... Leer más

Som ecosistemes plens de vida. Bilions de microorganismes ens acompanyen i ens ajuden a gaudir de bona salut. (N. Zorokiain) 

Fermentació Silvestre amb Nerea Zorokiain, autora del llibre "Fermentación. Crea recetas saludables, sencillas y transformadoras". 

a l'Espai Brut. Taula De Cultura. Escoles Velles. St Esteve de Palautordera (Barcelona) 

Prepara aliments fermentats amb plantes recol·lectades en el nostre entorn, el parc natural del Montseny i, també a través de l'aprofitament vegetal que es genera en la cuina.

S'elaboraran lactofermentacions a través de diferents processos i també llevats silvestres per a elaborar gasoses naturals, entre altres.

Cada participant podrà experimentar i emportar-se a cap casa de les preparacions que fem en el taller. Per a això necessitaran portar algun pot de cristall i un parell d'ampolles.