Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FESTA MAJOR 2021 - PASSEJADA LITERARIA

Caminata, Culturales

  • FESTA MAJOR 2021 - PASSEJADA LITERARIA

Ciudad: Sant Just Desvern

Lugar: Can Ginestar

De miércoles 4 agosto 2021, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
Exposició biogràfica de les persones que donen nom als carrers de Sant Just. Presentació: Maria Quintana. Lectors: Pep Quintana, Josefina... Leer más

Exposició biogràfica de les persones que donen nom als carrers de Sant Just. Presentació: Maria Quintana. Lectors: Pep Quintana, Josefina Modolell, Pere Font, Palmira Badell, Juli Ochoa, Pere Olivé, Maria Quintana i Mn. Xavier Sobrevía.

 Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- S’ha de portar l’entrada amb el codi QR al mòbil o impresa per poder accedir a l’espectacle.
- Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats obriran 30 minuts abans del seu inici.
- Tothom ha d’estar a l’espectacle 10 minuts abans de començar l’actuació, sinó és així s’obriran els espais buits per a les persones que no hagin pogut reservar.
- Si no es pot assistir s’ha d’anular la reserva per a què altres persones es puguin beneficiar al correu [email protected]
- Es prendrà la temperatura a totes les persones assistents que hauran de portar mascareta. En cas que superin la temperatura que marca la normativa, no podran accedir al recinte. També es proporcionarà gel hidroalcohòlic per desinfectar les mans.
- Es recolliran les dades de les persones assistents per tal de poder portar a terme la traçabilitat es cas que es detecti un positiu per Covid-19 en els 15 dies posteriors. Passat el període perceptiu, es procedirà a la destrucció del registre, seguint el que estableix la normativa en matèria de protecció de Dades Personals.
- Es vetllarà per la distància de seguretat en les cues i l’organització donarà instruccions en tot moment per evitar aglomeracions.
- Els menors hauran d'entrar acompanyats d'una persona adulta.
- No poden accedir als recintes les persones diagnosticades de Covid19, amb símptomes compatibles amb la malaltia, ni les persones que es troben en quarantena i/o en espera de resultat de prova.
- No es pot accedir als recintes amb beguda ni menjar, no es pot fumar.
- No es pot accedir als recintes amb mascotes (excepte gossos pigall)
- Les activitats incloses en aquest programa podrien veure’s alterades per l’aplicació de noves restriccions o per indicacions de l’organització si fos necessari. Els canals de comunicació municipal informaran cada moment dels canvis i incidències que es puguin produir.
Organitza: Centre d'Estudis Santjustencs i Ajuntament.