Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FESTA MAJOR D'AGRAMUNT - Circ amb la Cia PakiPaya

Culturales, Familiar

  • FESTA MAJOR D'AGRAMUNT - Circ amb la Cia PakiPaya

Ciudad: Agramunt

Lugar: Plaça Fondandana

De viernes 3 septiembre 2021, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
La companyia Pakipaya porta a Agramunt l'espectacle Shake, shake... Circ en estat pur, on el pal xinès i el quadre aeri són els protagonistes,... Leer más

La companyia Pakipaya porta a Agramunt l'espectacle Shake, shake... Circ en estat pur, on el pal xinès i el quadre aeri són els protagonistes, barrejat amb humor i música disco.

Informació general per a tots els actes:
-    L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de l’inici de l’acte. Si no s’ha entrat al recinte 5 minuts abans de començar, es perdrà la reserva i es deixarà entrar durant 10 minuts a les persones que s’hagin quedat sense entrada.
-    Cal fer reserva per a totes les persones, incloses les menors de 3 anys.
-    Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats dels pares o tutors legals.
-    El públic haurà d’estar assegut durant tot l’acte.
-    S’haurà de dur de mascareta durant tot l’acte.
-    No es podrà consumir ni aliments ni begudes ni tabac.
-    Si s’ha fet una reserva i, finalment, no es pot assistir a l’acte, preguem que es cancel·li la reserva perquè una altra persona hi pugui assistir. El programari permet cancel·lar una reserva automàticament.
-    Les persones que no compleixin la normativa poden ser expulsades de l’acte o espai.
-    L’Ajuntament es reserva el dret de canviar i/o modificar les normes, així com alterar o suspendre la programació en funció de l’evolució de la pandèmia de la Covid-19.