Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival Barcelona Poesia 2021 - VÒRTEXT + TRETS POÈTICS

Culturales

  • Festival Barcelona Poesia 2021 - VÒRTEXT + TRETS POÈTICS
  • Festival Barcelona Poesia 2021 - VÒRTEXT + TRETS POÈTICS
  • Festival Barcelona Poesia 2021 - VÒRTEXT + TRETS POÈTICS

Ciudad: Barcelona

Lugar: Casino l'aliança Poblenou

De viernes 7 mayo 2021, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
vie. 7 may.
18:00 h
Finalizado
VÒRTEXTPregó del Festival Barcelona Poesia 2021 Enguany obrim el festival amb un recital que volem que faci el paper d’un pregó de... Leer más

VÒRTEXT

Pregó del Festival Barcelona Poesia 2021 

Enguany obrim el festival amb un recital que volem que faci el paper d’un pregó de festes, o bé d’un anti-pregó. Per això hem triat el guanyador dels premis Màrius Torres 2017 (Silur d’amagatotis), Vicent Andrés Estellés 2017 (Tòtem ordre), Miquel de Palol 2018 (La saliva dels morts), Fundació Jesús Serra 2019 (Tottenville) i Joan Alcover - Ciutat de Palma 2020 (El coure sota el Hudson, 2021), perquè amb tanta acumulació de mèrit era qui vèiem més capaç de deixar-nos atònits i amb raó. Cal començar la casa per la teulada!

Amb Albert Garcia Elena


TRETS POÈTICS

 “Llegado a este lugar/ sería mejor que dispararais. / Que mi libro de aortas os dispare”, escriu Enrique Falcón a l’edició definitiva de La marcha de 150.000.000 (Ed. Delirio, 2017). Pot, però, disparar un poemari? I, si ho fa, cap on es dirigeixen els trets? Fins on arriben? Provoquen canvis?

Amb la voluntat de trobar respostes o fer encara més preguntes, a l’escenari acompanyaran a Enrique Falcón el poeta barceloní David Caño, activista a la vida i als versos a més de premi Jocs Florals 2019, i la poeta i artista veneçolana Blanca Haddad, també activista i especialment implicada en els moviments i els trets de la poesia més combativa que s’escriu al seu país natal.

Amb Enrique Falcón, Blanca Haddad i David Caño

Les persones amb mobilitat reduïda tenen reservat un espai a la part posterior del teatre (fora de l'aforament habitual). La reserva d'aquestes entrades s'ha de fer a través de: [email protected]