Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DIUMENGE

Música

  • Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DIUMENGE
  • Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DIUMENGE
  • Festival de Música Cap Infant Sense Joguina DIUMENGE

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Cal Ninyo

De domingo 5 diciembre 2021, 17:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
dom. 5 dic.
17:00 h
Finalizado
La campanya de reis Cap Infant Sense Joguina és un projecte solidari que dedica cada any els seus esforços a gestionar, preparar i... Leer más

La campanya de reis Cap Infant Sense Joguina és un projecte solidari que dedica cada any els seus esforços a gestionar, preparar i repartir regals entre aquelles famílies que més ho necessiten del municipi Sant Boi de Llobregat. Actualment, comptem amb una trajectòria de més de 30 anys treballant per aquesta causa. Fins ara, la recaptació dels diners necessaris per a poder dur a terme la causa s’ha realitzat a través d’iniciatives presencials com la participació en curses i tornejos, col·laboracions i altres activitats.

 

L'any passat, degut a la situació provocada per la Covid-19, vam realitzar un concert en streaming, el benefici íntegre del qual es destinà a la mateixa campanya.

 

Davant els resultats de l’esdeveniment i la importància de la música com a eina d’unió entre les persones de diferents grups d’edat, hem decidit aprofitar de nou aquest tipus d’esdeveniment, però aquest any pretenem fer un concert presencial.


Fotografia de : Jordi Vinuesa (@vinuesa_jordi)