Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival Paupaterres Tàrrega

Conciertos

  • Festival Paupaterres Tàrrega
  • Festival Paupaterres Tàrrega
  • Festival Paupaterres Tàrrega

Ciudad: Tàrrega

Lugar: Càmping municipal

De jueves 8 julio 2021, 21:00 h a domingo 11 julio 2021, 1:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
jue. 8 jul.
20:00 h
Finalizado
vie. 9 jul.
20:00 h
Finalizado
sáb. 10 jul.
21:00 h
Finalizado
El Paupaterres de Tàrrega, el festival musical d'estiu de referència de les terres de ponent arriba a la seva 23a i última edició.... Leer más

El Paupaterres de Tàrrega, el festival musical d'estiu de referència de les terres de ponent arriba a la seva 23a i última edició. Les limitacions d’aforament i la situació i implicació actuals dificulten poder millorar i fer el festival professional, de gran format, gratuït i accessible. Això fa reformular el Paupaterres a un altre tipus d'esdeveniment.

En aquesta darrera edició, l’entrada serà de pagament per a tothom, si bé amb preu assequible, mantenint els valors fonamentals del festival: una cultura musical sense barreres i a l'abast de totes i tots.

Vine a gaudir el darrer Paupaterres tal i com l'has conegut els dies 8, 9 i 10 de juliol de 2021 amb una edició adaptada a la COVID-19 (aforament limitat, reserva prèvia i mesures de protecció individual i col·lectiva).

Serà els dies 8, 9 i 10 de juliol al Càmping Municipal de Tàrrega.

Els nens i nenes a partir de 3 anys ocupen seient i paguen entrada.

Per tal d'evitar aglomeracions, es comunicarà l'hora d'entrada al recinte via correu electrònic depenent el número d'entrada que se li hagi assignat.

Més informació sobre els tipus d'entrades i zones: LES CADIRES NO ES POUEN MOURE DE ZONA

Plànol de la divisió d'espais

Condicions


-

www.paupaterres.cat