Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival TrèvoLH: "Amarillo" de Luis Olmedo

Culturales, Teatro

  • Festival TrèvoLH: "Amarillo" de Luis Olmedo

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Centre Cultural Sanfeliu - L'Hospitalet

De viernes 23 octubre 2020, 21:15 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
vie. 23 oct.
21:15 h
Finalizado
La sort no existeix. Aquesta és la premissa que Luis Olmedo fa servir en aquest xou, en què durant més d'una hora demostrarà als espectadors... Leer más

La sort no existeix. Aquesta és la premissa que Luis Olmedo fa servir en aquest xou, en què durant més d'una hora demostrarà als espectadors que la sort no existeix, trencant els mites que tenim arrelats.

Un mirall trencat, tirar sal a sobre de la taula, el color groc en el món de l'espectacle ... Tot això són només supersticions ... ¿o potser no?

Luis Olmedo és un dels més prometedors mags de la nova generació d'il·lusionistes d'Espanya. Amb nombrosos i prestigiosos premis a l'esquena, aquest jove malagueny fa les delícies del seu públic a curta distància, on no deixa lloc al dubte: la màgia existeix.

Premi Nacional a Espanya i França i Llatinoamericà de Cartomàgia, Medalla al Mèrit a Londres i Mag de l'Any 2016, et farà sentir a centímetres l'impossible.

Espectacle en castellà.
Edat recomanada a partir de 12 anys.

Per accedir a la funció és necessari superar les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19.