Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival TrèvoLH: “ANTOLOGIA DE LA CARTOMÀGIA ESPANYOLA” de Miguel Gómez

Teatro

  • Festival TrèvoLH: “ANTOLOGIA DE LA CARTOMÀGIA ESPANYOLA” de Miguel Gómez

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Centre Cultural Sanfeliu - L'Hospitalet

De viernes 22 octubre 2021, 21:00 h a 22:15 h

Ver descripción del evento
vie. 22 oct.
21:00 h
Finalizado
Un viatge per les creacions dels millors cartomags espanyols, amb el personal estil i execució de Miguel Gómez, en el qual es rendeix... Leer más

Un viatge per les creacions dels millors cartomags espanyols, amb el personal estil i execució de Miguel Gómez, en el qual es rendeix homenatge als grans mestres com Arturo de Ascanio, Juan Tamariz o Pepe Carroll.

La perfecció tècnica de Miguel unida a la proximitat que transmet fa que l'espectador percebi la màgia d'una manera molt especial, recordant la sensació per molt temps.

Miguel Gómez és un dels millors mags de prop a nivell nacional i internacional. Ha guanyat el títol de mag de l'any en dues ocasions, a més de molts altres premis entre els quals destaca el tercer premi mundial de cartomàgia a la Haia el 1988.

Espectacle en castellà.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

La recaptació de les entrades destinarà a finançar un projecte de cooperació internacional. Més informació en: www.festivaltrevolh.com 

Per accedir a la funció és necessari superar les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19.