Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival TrèvoLH: Conferència de Miguel Gómez

Teatro

  • Festival TrèvoLH: Conferència de Miguel Gómez

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Centre Cultural Sanfeliu - L'Hospitalet

De sábado 23 octubre 2021, 17:00 h a 18:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 23 oct.
17:00 h
Finalizado
Acció formativa magistral impartida per en Miguel Gómez, un dels mags més prestigiosos d'Espanya. La seva màgia amb cartes i monedes... Leer más

Acció formativa magistral impartida per en Miguel Gómez, un dels mags més prestigiosos d'Espanya. La seva màgia amb cartes i monedes està caracteritzada per una sorprenent tècnica i una meticulosa construcció, fruit de la seva formació a l'Escola Màgica de Madrid amb mestres com Juan Tamariz, Arturo de Ascanio o Pepe Carroll.

La tècnica cartomágica en mans de Miguel Gómez arriba a una perfecció inusitada i ha estat elogiada repetidament per la comunitat màgica. Els seus estudis teòrics sobre la construcció interna dels efectes i rutines màgiques constitueixen un coneixement bàsic per a tot aquell que vulgui progressar en l'Art de la Màgia i, en especial, de la cartomàgia.

Conferència en castellà. Accés exclusiu membres de l’Escola de màgia de L’Hospitalet MàgiaLH, de l’associació Actitud W242 i de la comunitat màgica amb entrada.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

Per accedir a la funció és necessari superar les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19.