Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival TrèvoLH: Gala Gabi Pareras

Culturales, Teatro

  • Festival TrèvoLH: Gala Gabi Pareras

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Centre Cultural Sanfeliu - L'Hospitalet

De viernes 23 octubre 2020, 19:00 h a 20:15 h

Ver descripción del evento
vie. 23 oct.
19:00 h
Finalizado
L’admirat i estimat Gabriel Pareras, des dels seus inicis al Llantiol als anys 80 influenciat pels reconeguts mags de l’època i sobretot... Leer más

L’admirat i estimat Gabriel Pareras, des dels seus inicis al Llantiol als anys 80 influenciat pels reconeguts mags de l’època i sobretot per la figura d’Arturo d’Ascanio, va iniciar un camí ascendent que el va convertir en una personalitat influent de l'il·lusionisme de prop mundial. La seva evolució professional, principalment centrada en l’estudi i la docència, va cristal·litzar en una màgia que advoca per la ficció i treballa sobre ella.

L’agost del 2020 en Gabi ens va deixar, però els seus alumnes, companys i amics volen retre’l un petit homenatge posant sobre el tapet la màgia que els va compartir.

Artistes: Joaquin Matas, Maga Gisell, Xavi Garcia, Jaime Martín, Israel Belchi, Sergi Vendrells, Jordi Martín, Luko Corleone i Jordi Saín.

Espectacle en català i castellà.
Edat recomanada a partir de 12 anys.

Per accedir a la funció és necessari superar les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19.