Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival TrèvoLH: “Màgia perversa... ¡ZAS!

Teatro

  • Festival TrèvoLH: “Màgia perversa... ¡ZAS!

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Centre Cultural Sanfeliu - L'Hospitalet

De sábado 23 octubre 2021, 21:00 h a 22:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 23 oct.
21:00 h
Finalizado
Jaime Figueroa i Pipo Villanueva són, per separat, mags molt premiats alhora que altament valorats dins el gremi de professionals de... Leer más

Jaime Figueroa i Pipo Villanueva són, per separat, mags molt premiats alhora que altament valorats dins el gremi de professionals de l'il·lusionisme per la qualitat de les seves propostes artístiques i per la personalitat dels seus actes. Alhora són dos artistes que es caracteritzen per gaudir d'un sentit de l'humor molt destacat que ha captivat a milers d'espectadors al llarg de molts anys.

Un còmic que fa màgia i un mag que fa comèdia. L'esglaó invisible no s'adverteix fins que t'adones de cara amb el terra.

Zas! és un espectacle multidisciplinari per a adults fet per dos mags, comediants, ventrílocs, cantants i amants sarnosos.

Espectacle en català i en castellà.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

La recaptació de les entrades destinarà a finançar un projecte de cooperació internacional. Més informació en: www.festivaltrevolh.com

Per accedir a la funció és necessari superar les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19.