Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Festival TrèvoLH: Taller de Màgia en família

Teatro

  • Festival TrèvoLH: Taller de Màgia en família

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Centre Cultural Sanfeliu - L'Hospitalet

De sábado 23 octubre 2021, 11:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 23 oct.
11:00 h
Finalizado
Taller teòric pràctic en què es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat... Leer más

Taller teòric pràctic en què es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.

El taller es compon de la realització d’un petit espectacle, l’explicació dels efectes que el componen i la presentació d’un efecte per cada parella participant.

Taller en català i castellà. Durada: 2 h.

Cal participar en parelles formades per un adult i un infant. Edat recomanada a partir de 8 anys. Apunts i material necessari inclòs en el preu.

Docents: Membres de la companyia "Un mago en tu vida" i professors dels cursos desenvolupats per l’Associació a l’Escola de màgia de l’Hospitalet - MagiaLH.

Per accedir al taller és necessari superar les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la COVID-19.