Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Filar

Familiar

  • Filar
  • Filar
  • Filar

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De domingo 27 marzo 2022, 17:00 h a 17:45 h

Ver descripción del evento
dom. 27 mar.
17:00 h
Finalizado
Filar és una peça de dansa contemporània i poesia visual que parla sobre el poder de la relació entre cossos i objectes, una relació... Leer más

Filar és una peça de dansa contemporània i poesia visual que parla sobre el poder de la relació entre cossos i objectes, una relació que es desenvolupa des de la distància dels fils. Com sentir l'altre cos en aquesta distància? Com percebre el món que es desplega al lluny i que no es pot tocar?

Amb els fils com a metàfora de moviment, creació i connexió, Filar explora la idea de la relació entre el concepte de la distància i la metàfora, real i simbòlica, dels fils. La peça filarà relacions entre el cos i la seva percepció de l'espai, entre els cossos que comuniquen per mitjà dels fils sense mai tocar-se, entre el cos i els objectes que creuran nous dispositius escènics capaços de relatar, des d'un altre lloc, la relació a través d’un duo de dansa contemporània original entre l’artista i una marioneta, utilitzant tècniques de dansa de contacte i improvisació.

Filar ha comptat amb el suport de la beca #SOSCultura de la Fundació Carulla, la Beca Agita de l'Ajuntament de Figueres i la Beca de Recerca i Innovació de l’OSIC de la Generalitat de Catalunya.