Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FME 2021. Concert: Trancehumancia

Conciertos, Fiestas

  • FME 2021. Concert: Trancehumancia
  • FME 2021. Concert: Trancehumancia

Ciudad: Sant Antoni de Vilamajor

Lugar: Aparcament Escola Joan Casas i Piscina SAV

De viernes 20 agosto 2021, 21:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
La banda de trance-folk del Baix Montseny i guanyadora de la Llançadora de Bandes 2020, arriba de nou a la Festa Major 2021 per compartir... Leer más

La banda de trance-folk del Baix Montseny i guanyadora de la Llançadora de Bandes 2020, arriba de nou a la Festa Major 2021 per compartir la seva música i el seu bon rotllo!


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

- Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 - Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

- En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.