Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FME 2021. HUMOR AMB QUIM VILA "UN TIPUS DE RIURE AL TEMPS DE CORONA VIRUS"

Caminata, Culturales

  • FME 2021.  HUMOR AMB QUIM VILA "UN TIPUS DE RIURE AL TEMPS DE CORONA VIRUS"
  • FME 2021.  HUMOR AMB QUIM VILA "UN TIPUS DE RIURE AL TEMPS DE CORONA VIRUS"

Ciudad: Sant Antoni de Vilamajor

Lugar: Plaça de la Vila SAV

De domingo 22 agosto 2021, 20:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
Un Tipus de Riure és una reflexió satírica sobre què és el sentit de l’humor a l’era del Covid-19, de les xarxes socials, del postureig,... Leer más

Un Tipus de Riure és una reflexió satírica sobre què és el sentit de l’humor a l’era del Covid-19, de les xarxes socials, del postureig, de la manipulació informativa, del reguetón, de la crisi d’espiritualitat , de les teràpies alternatives, del rebrot del feixisme, etc, etc.

Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

  • Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.
  •  Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.
  • En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.