Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FMSP21 -Phonofestival: SUU i CESK FREIXAS

Fiestas

  • FMSP21 -Phonofestival: SUU i CESK FREIXAS
  • FMSP21 -Phonofestival: SUU i CESK FREIXAS
  • FMSP21 -Phonofestival: SUU i CESK FREIXAS

Ciudad: Gavà

Lugar: Pista esportiva exterior Can Tintorer

Inicio: viernes 25 junio 2021, 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 25 jun.
22:00 h
Finalizado
22.00h Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Amb la seva dolça veu embolcallada per les notes... Leer más

22.00h Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Amb la seva dolça veu embolcallada per les notes de l’ukelele que sempre l’acompanya, el 2020 va publicar “Ventura”, un disc produït pel músic Carlos Sadness. “Tant de bo” va esdevenir cançó de l’estiu de TV3.

23.30 h Cesk Freixas és cantant i escriptor de cançons. Ha publicat vuit treballs discogràfics, tres llibres de poesia i dos contes infantils. Aquest 2021 presenta “Memòria”, el disc més representatiu de la seva trajectòria musical, on evoca tota la maduresa poètica i l’essència d’un so més càlid i proper, cosa que el situa com un dels principals artistes de la cançó d’autor del nostre país.