Evento finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FREE PIANO amb Carles Marigó - AJORNAT FINS NOVA DATA -

Música

  • FREE PIANO amb Carles Marigó - AJORNAT FINS NOVA DATA -
Agotadas

Evento finalizado

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

De domingo 3 mayo 2020, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 3 may.
19:00 h
Evento finalizado
Escena professionalAquest nou projecte s'estrenarà al mes d'abril a Stuttgart. S'interpretarà música composada per Carles Marigó... Leer más

Escena professional

Aquest nou projecte s'estrenarà al mes d'abril a Stuttgart. S'interpretarà música composada per Carles Marigó i música de compositors clàssics : Fanny Mendelssohn, Fèlix Mendelssohn, J.S Bach, entre d'altres.

És una proposta de concert diferent, que evoluciona de la tradició clàssica però apropa aquesta tradició al públic general. Durant el concert es parlarà sobre la tradició dels recitals de piano, i es farà participar al públic.

Els primers recitals de piano, com els coneixem ara, van néixer al segle XIX de la mà de Franz Liszt. Ell va revolucionar el món dels concerts de piano i feia participar al públic demanat melodies sobre les que creava fantasies en el moment.