Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"CANTS D'ESCLAVITUD, CANTS DE LLIBERTAT" - The Gourmets Vocal Quartet

Música

  • "CANTS D'ESCLAVITUD, CANTS DE LLIBERTAT" - The Gourmets Vocal Quartet
  • "CANTS D'ESCLAVITUD, CANTS DE LLIBERTAT" - The Gourmets Vocal Quartet
  • "CANTS D'ESCLAVITUD, CANTS DE LLIBERTAT" - The Gourmets Vocal Quartet

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Crespi

De sábado 25 noviembre 2023, 20:00 h a 21:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 nov.
20:00 h
Finalizado
"CANTS D'ESCLAVITUD, CANTS DE LLIBERTAT" The Gourmets Vocal QuartetAmb formació de jubilee quartet i partint de les arrels de la música... Leer más

"CANTS D'ESCLAVITUD, CANTS DE LLIBERTAT"

The Gourmets Vocal Quartet

Amb formació de jubilee quartet i partint de les arrels de la música afroamericana (els negro spirituals), que s'endinsa en el gòspel i el soul, a l'estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers.

El grup presenta els seus concerts des d'una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d'éssers humans a suportar l'esclavitud, però també a transmetre's plans de fugida cap a la llibertat.

Amb un so vibrant i tessitures molt àmplies, THE GOURMETS VOCAL QUARTET, ha actuat en espais com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, a més de prestigiosos festivals nacionals i internacionals d’estils diversos, com el gòspel, el soul, el jazz o la música religiosa.

Fitxa artística

Alex Delgado – Tenor I / Piano

Jordi Vallespí – Tenor II / Piano

Javier Canales / Baríton

Abel García – Baix

covers

Xavier Mestres – Baritenor / Piano

Boris Bacho - Tenor