Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Gala de presentació de la temporada artística professional de Terrassa

Culturales

  • Gala de presentació de la temporada artística professional de Terrassa
  • Gala de presentació de la temporada artística professional de Terrassa

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal

De jueves 16 septiembre 2021, 20:00 h a 21:20 h

Ver descripción del evento
jue. 16 sept.
20:00 h
Finalizado
El dijous 16 de setembre 2021 a les 20h al Teatre Principal.Ens faria molta il·lusió que reservéssiu aquest espai per a la cultura... Leer más

El dijous 16 de setembre 2021 a les 20h al Teatre Principal.Ens faria molta il·lusió que reservéssiu aquest espai per a la cultura a la vostra agenda, per moltes raons:compartir mirades, somriure i riure tot el possible,prendre una orxata, un granissat o una copeta de cava,gaudir del setembre, descobrir novetats i descomptes especials,poder-vos cuidar i en definitiva comunicar-vos amb molta il·lusió les possibilitats que tindreu d’emocionar-vos, qüestionar-vos i gaudir aquesta temporada.

Els assistents a la presentació podreu gaudir de manera única i excepcional d’un descompte del 50% a bona part dels espectacles de la temporada. Volem agrair-vos així, el vostre suport a la cultura. Agraïm a Prodis, al Celler del Cava i a l’Orxateria Ribera la seva col·laboració per fer d’aquesta gala un esdeveniment tan especial.