Gala Nell

Culturales, Música

  • Gala Nell
  • Gala Nell
  • Gala Nell

Ciudad: Sant Feliu de Guíxols

Lugar: Ermita Sant Amanç

De viernes 2 diciembre 2022, 21:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
Gala NellIndie popUna de artistes emergents amb més projecció, que s’ha fet un lloc al panorama nacional del pop-indie més actual i... Leer más

Gala Nell
Indie pop

Una de artistes emergents amb més projecció, que s’ha fet un lloc al panorama nacional del pop-indie més actual i juvenil. Amb una posada en escena intimista, acústica, i acompanyada de la seva guitarra i el seu piano, aconsegueix arribar a l’interior de l’espectador amb una interpretació càlida i propera, fent partícips al seu públic amb les seves cançons més populars.

Gala Nell és capaç d’omplir l’escenari només amb la veu, els instruments i un loop pedal que actua com una autèntica banda a l’escenari.

Cantant, compositora i productora de tots els seus temes, ha sigut artista Radar Espanya, portada a Spotify durant tot un mes, i ha estat inclosa en algunes de les playlist més seguides de la plataforma. Cançons como “Ojitos caramelo”, “Pizza”, o “Cuando anochece” son himnes a l’amor i al desamor, melòdics i atrevits, que han obtingut ja milions de reproduccions.

+info: www.mascanada6.com