Adala + The Baggies + Djs Ganjanights

Conciertos, Música

  • Adala + The Baggies + Djs Ganjanights
  • Adala + The Baggies + Djs Ganjanights
  • Adala + The Baggies + Djs Ganjanights

Ciudad: Tarragona

Lugar: Parc Saavedra

Inicio: viernes 16 septiembre 2022, 20:30 h

Ver descripción del evento
20:30h Obertura portes i Djs GanjanightsGanjanights és un col.lectiu de selectors de ska, early reggae, rocksteady, punk, boogaloo,... Leer más

20:30h Obertura portes i Djs Ganjanights

Ganjanights és un col.lectiu de selectors de ska, early reggae, rocksteady, punk, boogaloo, northern soul... afincats a Tarragona, desde l'any 2009.

Com ja es tradició Ganjanights ens acompanyarà amb els seus ritmes jamaicans envinilats entre les actuacions de La Terrasseta Meets Jamaica. Podrem gaudir de sets d'alguns dels components, entre elles Dijei Luna, Monzon-Hero i Monkey Punch.Us esperen per gaudir de Sta.Tecla!


21h Música i sopars a la fresca amb Food Trucks


22h Concert Adala (reggae/Guinardó)

Adala és la màscara musical de Guillem Simó. Nascut al barri de Torre Baró Adala comença a construir-se parlant de les múltiples cares de Barcelona, ciutat on comença a fer-se un nom entre festes de barri i concerts de l'escena Sound System. Ens ve a presentar el seu darrer disc Klima i també cançons que avalen la seva trajectòria com Drames, Nomada o Malefici. Adala fa música compromesa, barrejant referents jamaicans com Burning Spear, Israel Vibration i amb influències de la música de cantautor llatinoamericana en la seva forma d'escriure i entendre l'art de la paraula.

Acompanyant de la seva gran banda, amb el seu germà Quim Simó 'Siva' i Otger Ibars ens garantitza un concert que ens farà ballar i vibrar per igual.


23:45h Concert The Baggies, homenatge a Madness (2-tone/ska - Catalunya)

Per continuar la nit jamaicana membres d'Skatalà, Dr.Calipso, Soweto, Pirat's Sound Systema i Discipulos de Otilia s’ha unit sota el nom de THE BAGGIES, ni més ni menys, per fer un tribut a la banda britànica Madness!! Ens prometen una bona estona de gastar sola de les sabates a ritme de grans clàssics com Baggy Trousers, House of fun, One step beyond i molts d’altres. Una nit que promet!


Consulta tota la programació a la web de La Terrasseta festival https://www.laterrasseta.com/


Info: Les/els menors de 10 anys tenen accés gratuït

A partir de les 20:30h es podrà comprar entrades a taquilla en efectiu i amb targeta.

Les entrades individuals es podran retornar fins al 31 d'agost com a data límit.