GARRÍ AL FORN AMB COMPOTA DE REINETA

Teatro

  • GARRÍ AL FORN AMB COMPOTA DE REINETA
  • GARRÍ AL FORN AMB COMPOTA DE REINETA

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De domingo 31 octubre 2021, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
Las inscripciones para este evento están cerradas.
Grup El Mirall de BlanesGènere: CabaretIdioma: Català i castellàSINOPSI:És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió... Leer más

Grup El Mirall de Blanes
Gènere: Cabaret
Idioma: Català i castellà


SINOPSI:

És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret.

Aquesta nova proposta que, tot i estar presentada amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor...), es fa ressò dels temps que vivim, especialment, pel que fa a la reivindicació d’un veritable respecte i igualtat entre gèneres i opcions sexuals.

Amb aquest espectacle El Mirall es vol afegir també a la denúncia d’una part de la societat contra els poders polític i judicial i contra alguns estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables.

Garrí al forn amb compota de reineta és fruit d’un treball col·lectiu que ha arribat a bon port gràcies a la inestimable tutorització de Roberto G. Alonso (actor, ballarí, coreògraf, director...). Ell va ser l’encarregat de dur a terme un taller per introduir-nos en el cabaret i ha seguit guiant tot el procés amb molta professionalitat, estima i paciència.

FITXA ARTÍSTICA:

Autoria: El Mirall amb Roberto G. Alonso
Amb: Eva Ariza, Esther Bordallo, Bru Gallart, Oriol Gallart, Anna González, Mireia Micàs, Anna Noguer, Cristina Pérez, Xavier Puigdemont, Carme Rodríguez, Albert Torras.
Direcció: El Mirall
Assessorament i revisió de textos: Pep Alum
Vestuari, atrezzo i escenografia: Roberto G. Alonso i El Mirall
Llum i so: Carlos González, Hugo González i Kore Velasco
Model fotografia: Claudi Ribas Jr.
Fotògraf: Kevin López


Agraïments: Aceitunas La Tórtola, Audioselva, DanStudio, INS Serrallarga, Rous Baltrons  (@rousbaltrons1), Enelio Fariña (@enebcn), Candela Rodríguez (@canderodriguez_dg).


Amb el suport de l'Associació de Dones l'Aurora.