Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL MIRALL DE BLANES presenta: Garrí al forn amb compota de reineta

Otros

  • EL MIRALL DE BLANES presenta: Garrí al forn amb compota de reineta

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De domingo 31 octubre 2021, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
SINOPSI: És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret. Aquesta nova proposta que, tot i... Leer más

SINOPSI: És el muntatge amb què El Mirall ha fet la seva primera incursió en el món del cabaret. Aquesta nova proposta que, tot i estar presentada amb un embolcall un punt frívol i cabareter (música, dansa, humor...), es fa ressò dels temps que vivim, especialment, pel que fa a la reivindicació d’un veritable respecte i igualtat entre gèneres i o. Ambaquest espectacle El Mirall es vol afegir també a la denúncia d’una part de la societat contra els poders polític i judicial i contra alguns estereotips patriarcals que consenten i relativitzen, encara massa sovint, comportaments violents i discriminatoris injustificables. Garrí al forn amb compota de reineta és fruit d’un treball col·lectiu que ha arribat a bon port gràcies a la inestimable tutorització de Roberto G. Alonso (actor, ballarí, coreògraf, director...). Ell va ser l’encarregat de dur a terme un taller per introduir-nos en el cabaret i ha seguit guiant tot el procés amb molta professionalitat, estima i paciència.