Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Gatzara Quartet

Música

  • Gatzara Quartet

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Teatre Pare Casals

De sábado 21 mayo 2022, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 21 may.
20:00 h
Finalizado
La música Gnawa té les seves arrels al Marroc, l’imperi mandinga, Mali i altres països de l’Àfrica occidental, i va ser portada pels... Leer más

La música Gnawa té les seves arrels al Marroc, l’imperi mandinga, Mali i altres països de l’Àfrica occidental, i va ser portada pels esclaus arribats al Marroc que van viatjar amb la seva herència musical i les seves creences, la barreja de les quals es va convertir en cerimònies de tràngol per a curar i sanar l’ànima. Gatzara Quartet incorpora tota aquesta tradició a les músiques d’herència africana que van germinar als Estats Units, el Jazz, el Funk, i el Groove en general, que són amanits amb les melodies de vents provinents de diversos llocs del món, i les lletres en Àrab enriquides amb les llengües ancestrals dels Fula, Bambra i Haussa.


WALID MAHMOUD

GORA CASADO

FELICIANO GARCIA ZECCHIN

XAVI BARBOT