Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

GILI-ROMANÍ HOT JAZZ CATS - 46é FESTIVAL JAZZ GALET CLUB - Sant Pol de Mar - 28 de maig de 2022

Música

  • GILI-ROMANÍ HOT JAZZ CATS - 46é FESTIVAL JAZZ GALET CLUB - Sant Pol de Mar - 28 de maig de 2022
  • GILI-ROMANÍ HOT JAZZ CATS - 46é FESTIVAL JAZZ GALET CLUB - Sant Pol de Mar - 28 de maig de 2022

Ciudad: Sant Pol de Mar

Lugar: Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

De sábado 28 mayo 2022, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 28 may.
20:00 h
Finalizado
GILI-ROMANÍ HOT JAZZ CATS Ricard Gili, trompeta i veu Oriol Romaní, clarinet Federico Mazzanti, piano Queralt Camps, contrabaix Xavi... Leer más

GILI-ROMANÍ HOT JAZZ CATS


Ricard Gili, trompeta i veu

Oriol Romaní, clarinet

Federico Mazzanti, piano

Queralt Camps, contrabaix

Xavi Hinojosa, bateria


En l'argot jazzístic, el "hot jazz" és aquell jazz càlid que toca el cor de tothom i ho fa bellugar tot, i els "cats" són els companys amb qui un ha viscut aventures i se sent de gust. El trompetista Ricard Gili i el clarinetista Oriol Romaní, dos dels músics més reconeguts en el món del jazz clàssic a casa nostra, han compartit des de fa anys concerts, festivals i jam sessions amb grups com New Orleans Blue Stompers, La Guitarra All Stars, JazzClass Jammers, La Locomotora Negra i Hot Jazz Cats. Amb la complicitat que s'ha creat entre ells, i sostinguts i propulsats per una excel·lent secció rítmica, amb els Hot Jazz Cats ofereixen la seva música plena de feeling i de swing, recreant a la seva manera temes típics del jazz dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Chicago i Nova York, i tocant també blues, espirituals negres i algun tema de collita pròpia. De l'enregistrament del seu últim concert a la Nova Jazz Cava de Terrassa, n'ha sortit el CD "Revolutionary blues".