Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Gordon i Paddy

Cine

  • Gordon i Paddy

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: domingo 22 enero 2023, 11:30 h

Ver descripción del evento
dom. 22 ene.
11:30 h
Finalizado
Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula GORDON I PADDY, de Linda Hambäck.... Leer más

Matinal de Cinema Familiar, dins la programació de CineXic, us presentem la projecció de la pel·lícula GORDON I PADDY, de Linda Hambäck. (Suècia, 2017). Edat recomanada a partir de 5 anys. Projecció en català.
Una amistat i un misteri per resoldre
  • Edat recomanada: A partir de 58 anys
  • Durada del programa: 62 minuts
  • Temes: AMISTAT ENTRE GENERACIONS | FORA PREJUDICIS!

El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.