Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

GOSPEL, BRESSOL DEL JAZZ

Música

  • GOSPEL, BRESSOL DEL JAZZ
Agotadas

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: sábado 17 octubre 2020, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 17 oct.
21:00 h
Finalizado
Amb Sabine van Waesberghe Trio“Deixa’t seduïr per una de les veus femenines més potents mentre viatgem del gospel al jazz!”Així... Leer más

Amb Sabine van Waesberghe Trio

“Deixa’t seduïr per una de les veus femenines més potents mentre viatgem del gospel al jazz!”

Així serà el nostre viatge musical: pujarem al tren dels Espirituals Negres fent una parada al Gospel fins arribar a la nostra destinació final : El Jazz! Amb els seus ritmes sofisticats i melancòlics.
Acompanyeu-nos i... Bon viatge!


70 minuts
Preu: 8€
Veu: Sabine van Waesberghe
Piano: Jaume Vilaseca
Contrabaix: Dick Them


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!