Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Gòspel fusió - Ramon Escalé i Paula Domínguez

Conciertos, Música

  • Gòspel fusió - Ramon Escalé i Paula Domínguez

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Av. Pau Casals, 86, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

De sábado 23 abril 2022, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 23 abr.
20:00 h
Finalizado
Gòspel i Flamenc... dos mons aparentment llunyans, però amb més punts de connexió del que d'entrada es podria suposar: la passió, la... Leer más

Gòspel i Flamenc... dos mons aparentment llunyans, però amb més punts de connexió del que d'entrada es podria suposar: la passió, la força, el lament, la joia, la visceralitat, l'autenticitat...

En aquest concert original i únic, sense cap mena de dubte, Ramon Escalé i Paula Domínguez ens proposen barrejar les dues sonoritats potenciant tot allò que les uneix.

Es tracta de la fusió del gòspel tradicional i del contemporani, amb Ramon Escalé, fundador de la xarxa de gòspel de Catalunya, al piano, amb la veu aflamencada de la cantant malaguenya Paula Domínguez.

Fruit d’un intens treball conjunt, han aconseguit que antics espirituals i peces contemporànies del gòspel adoptin amb tota naturalitat els melismes i els aromes del flamenc.