Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Grandissima Illusione - FESTIVAL TNT

Teatro

  • Grandissima Illusione - FESTIVAL TNT

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Alegría

De sábado 1 octubre 2022, 21:00 h a 22:10 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 oct.
21:00 h
Finalizado
Aquí, la il·lusió de la creadora per aixecar un espectacle de gran format que parla de l’Amor (a través del temps i per damunt de totes... Leer más

Aquí, la il·lusió de la creadora per aixecar un espectacle de gran format que parla de l’Amor (a través del temps i per damunt de totes les coses) conviu en paral·lel amb la il·lusió de facto que planteja des de l’escena.

La Cris va començar a covar aquest espectacle en temps pandèmics. Amb la voluntat d’homenatjar el poder del teatre de ‘fer-veure-que’ per viatjar a on i quan sigui, va idear una història d’amor entre una marquesa del s.XVI (viva en un text teatral inspirat en els clàssics de l’època) i un tècnic de sala del s.XXI. També hi havien d’aparèixer un astròleg cubà, una joglar, un cor de tragèdia grega, una actriu secundària i el Text - com un personatge més amb veu i vida pròpies. Havia de tenir un final apoteòsic a la Buñuel, efectes especials i una escenografia/patchwork feta de fragments de decorats reciclats i manllevats del Centro Dramático Nacional de Madrid i del TNC.

Però no va aconseguir el pressupost ni els suports necessaris per tirar-ho endavant.

La illusione, per això, segueix sent grandíssima