Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Guglielmi&Agostinelli (Itàlia) - Romanticisme per veu i guitarra

Conciertos, Música

  • Guglielmi&Agostinelli (Itàlia) - Romanticisme per veu i guitarra

Ciudad: Girona

Lugar: Casa de Cultura

Inicio: jueves 9 julio 2020, 20:00 h

Ver descripción del evento
jue. 9 jul.
20:00 h
Finalizado
El duo ofereix una sèrie de composicions inèdites pertanyent a l’ampli panorama de la música de cambra del període romàntic. La característica... Leer más

El duo ofereix una sèrie de composicions inèdites pertanyent a l’ampli panorama de la música de cambra del període romàntic. La característica principal que fa servir el duo és el so particular, esvelt però equilibrat, capaç d’oferir una infinita i cuidada varietat de tons i timbres, cosa que fa que el perfil interpretatiu dels intèrprets sigui interessant i agradable d’escoltar. Escoltarem compositors que pertanyen en gran mesura al cercle de salons vienesos del segle XIX, amb pàgines veritablement inspirades formades per serenates, cançons nocturnes, etc.

Rarament hi ha una programació de concerts que inclogui un conjunt amb aquestes peculiaritats instrumentals, l’elecció musical de les quals també és resultat d’una investigació històrica i musicològica de diversos anys. Això estableix a favor d’una conducta innovadora, destinada a augmentar l’interès d’aficionats a la música clàssica.

Programa: G. PAISIELLO, M. GIULIANI, W.A.MOZART, F. SCHUBERT, V. G. VELASCO, ROSSINI