Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Llibre-Guia Reus de la mà dels infants i cultura de proximitat

Culturales

  • Llibre-Guia Reus de la mà dels infants i cultura de proximitat
  • Llibre-Guia Reus de la mà dels infants i cultura de proximitat
  • Llibre-Guia Reus de la mà dels infants i cultura de proximitat

Ciudad: Reus

Lugar: Reus c/ample 6

De martes 21 abril 2020, 18:36 h a domingo 31 mayo 2020, 15:04 h

Ver descripción del evento
A Còdol Educació ens dediquem a crear projectes culturals i educatius. Com sabeu, la situació és francament delicada, també, en el... Leer más

A Còdol Educació ens dediquem a crear projectes culturals i educatius. Com sabeu, la situació és francament delicada, també, en el nostre sector... I hem pensat que aquest St Jordi ens pots donar un cop de mà encarregant-nos el LLIBRE-GUIA REUS DE LA MÀ DELS INFANTS.

El vam fer amb 700 nens i nenes, descobrint i dibuixant el patrimoni de la ciutat de Reus. És ple d'històries i curiositats i inclou un regal, un mapa-joc amb adhesius per passar-hi una bona estona!

Per nosaltres seria una ajuda i un estímul que ens el demanéssis per aquest #SantJordiConfinat amb un preu especial! Trobaràs diferents opcions:
- 1 guia amb descompte + 1 VAL per una experiència Còdol = 30€
- 1 guia preu especial = 20€
- 2 guies amb descompte = 35€
- 1 val per una experiència Còdol = 10€

Quan facis la comanda ens posarem en contacte amb tu  per concretar l'entrega de la guia i de quina experiència cultural t'agradria gaudir quan això s'acabi!

I com diu l'enyorat Carles Capdevila en el pròleg del llibre: "Aquest projecte és, a més, present en estat pur. Perquè el nou món que ja ha vingut és el de la col·laboració, de l'horitzontalitat. El de fer les coses entre tots...".

AquestAbrilGràcies1000!

> Si tens dubtes ens pots trobar a [email protected] o 647619726