Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

HARRY POTTER Y EL CALIZ DE FUEGO

Cine

  • HARRY POTTER Y EL CALIZ DE FUEGO

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De domingo 13 junio 2021, 17:00 h a 19:40 h

Ver descripción del evento
Harry Potter comença a tenir somnis on escolta com Lord Voldemort conspira juntament amb Peter Pettigrew i un noi jove que també es... Leer más

Harry Potter comença a tenir somnis on escolta com Lord Voldemort conspira juntament amb Peter Pettigrew i un noi jove que també es troba a la casa. A tot això, Howards es prepara per al Torneig dels Tres mags, on participen les tres escoles de màgia més famoses d'Europa: Hogwarts, Beauxbatons i Durmstrang. Hi ha una llei que estableix que per a participar en aquestes proves s'ha de tenir, al menys, 17 anys. No obstant això, una mà misteriosa provoca que Harry, amb tan sols 14 anys, sigui triat per participar-hi. Encara Dumbledore i Minerva McGonagall s'oposen, deixen que el jove participi fins que s'aclareixi l'assumpte i se sàpiga perquè no s'han respectat les regles. També s'assignen a el nou professor d'arts fosques, Alastor Moody, al fet que vigili a Harry fins que finalitzi el torneig.

Sirius Black, padrí d'Harry Potter, adverteix el jove que no pot ser casualitat el que ha passat, sospitant que el director de Durmstrang, antic cavaller de la mort, hagi preparat un parany en el rerefons pot estar Voldemort.