Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

HARRY POTTER Y LA ORDEN DEL FENIX

Cine

  • HARRY POTTER Y LA ORDEN DEL FENIX

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 18 junio 2021, 18:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
A l'començament del seu cinquè any d'estudis a Hogwarts, Harry Potter descobreix que la comunitat de mags no sembla creure el retorn... Leer más

A l'començament del seu cinquè any d'estudis a Hogwarts, Harry Potter descobreix que la comunitat de mags no sembla creure el retorn de Voldemort, convençuda per una campanya de desinformació orquestrada pel ministre de la Màgia, Cornelius Fudge. Per mantenir el col·legi vigilat, Fudge mana a Hogwarts a un nou professor de Defensa Contra les Forces del Mal, Dolors Umbridge, encarregada de fer respectar l'ordre en el col·legi i supervisar els actes i gestos de Dumbledore.

Sense intentar ocultar la seva gran desinterès pels alumnes de el curs, l'autoproclamada Suma Inquisidora de Hogwarts també sembla estar decidida a fer el que sigui per humiliar Harry. Envoltat dels seus amics Ron i Hermione, crea un grup anomenat "L'Exèrcit de Dumbledore" a què ensenya l'art de la defensa contra les forces del mal, preparant per a la guerra que s'acosta.