Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

HARRY POTTER Y LAS RELIQUIAS DE LA MUERTE (1ª PARTE)

Cine

  • HARRY POTTER Y LAS RELIQUIAS DE LA MUERTE (1ª PARTE)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De lunes 21 junio 2021, 18:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
En aquesta ocasió, Harry Potter (Daniel Radcliffe) i els seus inseparables amics Ron (Rupert Grint) i Hermione (Emma Watson) hauran... Leer más

En aquesta ocasió, Harry Potter (Daniel Radcliffe) i els seus inseparables amics Ron (Rupert Grint) i Hermione (Emma Watson) hauran de carregar sobre les seves espatlles amb la tasca més difícil que un mag pot afrontar: destruir els horricreus que encara queden al món per posar fi a l'regnat de Lord Voldemort (Ralph Fiennes). Harry, Ron i Hermione han de recórrer Anglaterra gairebé a cegues a la recerca dels objectes que fan a el Senyor Tenebrós més longeu. Però el poder de el costat fosc no para d'augmentar i els acòlits del que no ha de ser nomenat s'expliquen ja per milers, de manera que Harry haurà de recórrer a tots els ensenyaments i consells que Dumbledore li va transmetre abans de la seva mort. Serà capaç Harry de canviar el destí del món màgic?