Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Havaneres amb el grup Les Anxovetes

Música

  • Havaneres amb el grup Les Anxovetes
  • Havaneres amb el grup Les Anxovetes
Agotadas

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Escola Casablanca

De sábado 4 julio 2020, 20:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 4 jul.
20:30 h
Finalizado
Havaneres amb el grup Les Anxovetes Descripció: Les Anxovetes és un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona. Cantat íntegrament... Leer más

Havaneres amb el grup Les Anxovetes

Descripció: Les Anxovetes és un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona. Cantat íntegrament en femení.Oferim el repertori d’havaneres clàssic i tradicional. El maridem amb una bona guitarra i un bon contrabaix. Hi afegim un ingredient bàsic: el nostre tècnic de so. Cantem amb frescor i sinceritat, assaborint cada tema. I tot amb el seu punt de salabror!

Col·laboració: Federació d’Entitats Els Garrofers

Nota: Per accedir als espais, cal portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat tant a l'interior com a l'exterior dels recintes, i seguir les indicacions de l'organització tant a l'entrada com a la sortida.

L'espai del públic s'ha dividit en quatre zones (A, B, C i D), s'adjunta un plànol on es pot veure com s'ubiquen aquestes quatre zones.