Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Himnos a la noche

Conciertos, Música

Entrápolis

Ciudad: Terrassa

Lugar: Casa Alegre de Sagrera

De jueves 26 agosto 2021, 20:30 h a viernes 3 septiembre 2021, 22:30 h

Ver descripción del evento
jue. 26 ago.
20:30 h
Finalizado
Himnos a la nocheDijous 26 d'agost a les 20:30h - Pati de la Casa Alegre de Sagrera.Urszula Bardlowska, soprano Ricardo Estrada, piano La... Leer más


Himnos a la noche

  • Dijous 26 d'agost a les 20:30h - Pati de la Casa Alegre de Sagrera.

Urszula Bardlowska, soprano

Ricardo Estrada, piano

La història del duet format per Urszula Bardlowska i Francisco Soriano és la d'una trobada necessària, propiciada per les les anades i vingudes entre Espanya i Polònia dels seus dos components i marcat per l'afinitat artística més profunda. Tots dos van compartir anys de formació a la Universitat de Música F. Chopin de Varsòvia (Polònia), però no seria fins anys després -un cop instal·lat Francisco a Sevilla i graduada Urszula a l'Escola Superior Reina Sofía de Madrid- que es van trobar, descobrint una afinitat artística i personal que els ha portat a formar duet estable al llarg de gairebé d'una dècada. Durant aquesta trajectòria han explorat repertoris molt diversos, amb especial interès en el lied i la cançó de concert, tractant sempre de distingir les seves actuacions a través d'atractives propostes programàtiques. La seva tasca en pro de la difusió de la música dels seus respectius països els ha valgut la consideració d'autèntics ambaixadors culturals davant institucions com Patrimoni Nacional, Institut Polonès de Cultura, Ambaixada de la república de Polònia o l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.


Per qüestions sanitàries, no es permet la venda d'entrades física. Només es podran adquirir per internet.