Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

HISTÒRIES DE LA PETITA LU a VILALLER

Circo

  • HISTÒRIES DE LA PETITA LU a VILALLER
  • HISTÒRIES DE LA PETITA LU a VILALLER
  • HISTÒRIES DE LA PETITA LU a VILALLER

Ciudad: Vilaller

Lugar: Petit Circ Cric

De sábado 29 junio 2024, 11:00 h a sábado 6 julio 2024, 11:40 h

Ver descripción del evento
Els petits sempre han somiat en fer com els seus pares i la Petita Lu, nascuda al si d’una família de circ, sempre ha volgut ser la... Leer más

Els petits sempre han somiat en fer com els seus pares i la Petita Lu, nascuda al si d’una família de circ, sempre ha volgut ser la directora del seu propi circ, un circ on l’estrella de la pista sigui la imaginació. Explica les seves històries, els presenta als seus artistes internacionals i als amics que viatgen amb ella, captivant als més petits. Tots podem ser artífexs del nostre circ!

La pallassa més jove del Cric, que ja és un referent per a molts dels nostres infants ens porta un petit viatge pelseu imaginari tot descobrint els jocs, les cançons i els amics que ha anat fent durant les gires i aventures al circ.

Un espectacle de petit format que pretén explorar el vincle que té aquesta pallassa amb la ingenuïtat i curiositat dels més menuts.


Amb la col·laboració de la Cia Girovago e Rondella (Itàlia)

La Petita Lu és Luara Mateu Trias


Espectacle per a infants a partir de 0 anys

Durada: 40 m