Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà

Familiar, Teatro

  • Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà
  • Espectacle familiar, teatre: Histriònic, de la cia El Replà

Ciudad: Montornès del Vallès

Lugar: Teatre municipal Margarida Xirgu

De sábado 26 marzo 2022, 18:00 h a 18:50 h

Ver descripción del evento
Histriònic és una companyia de teatre que, fruit de la constant crisi que viu el món cultural, es troba immersa en una situació molt... Leer más

Histriònic és una companyia de teatre que, fruit de la constant crisi que viu el món cultural, es troba immersa en una situació molt delicada. La directora de la companyia, degut a la fugida dels actors i de les actrius i en un intent desesperat de superar aquesta situació, es veu obligada a incorporar a l’equip artístic, el xofer i l’encarregat de l’attrezzo de la companyia. Dos personatges molt singulars, amb un estil interpretatiu molt particular, que provocaran que el públic es diverteixi i que la directora de la companyia acabi totalment desesperada.

Espectacle familiar recomanat per públic major de 3 anys amb acompanyant/s adult/a/s/es. 

Espectacte creat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montornès del Vallès, amb la cessió de l'Espai Cultural Montbarri per a la seva residència artística.