Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

HortaSons - Ju

Conciertos

  • HortaSons - Ju

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta

Inicio: sábado 3 febrero 2024, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 feb.
20:00 h
Finalizado
CONCERT POSPOSAT AL 19 D'ABRIL, PER MOTIUS TÈCNICS. A la mateixa hora. Les entrades ja adquirides serveixen igualment per a la nova... Leer más

CONCERT POSPOSAT AL 19 D'ABRIL, PER MOTIUS TÈCNICS. A la mateixa hora. Les entrades ja adquirides serveixen igualment per a la nova data. Preguem disculpeu les molèsties

Dins del cicle de concerts HortaSons, presentem l'actriu, cantant i compositora JU que actualment està presentant la gira 'Entre la Terra i el Cel', on inclou cançons pròpies i poesia d'autors com Clementina Arderiu, Maria Mercè Marçal, Jaume Coll i Pere Vilanova.

Judit Puigdomènech Roca és una cantautora i actriu espanyola, coneguda artísticament com a Ju, nascuda a Gurb (Osona) el 1992.

Amb un so orgànic de base també juga amb teclats i sintetitzadors apuntant cap a un nou treball que es podrà escoltar molt aviat de la mà de la discogràfica Fanàtik.

De moment, després d'una primera "Revelació", ha presentat el nou senzill "El cos, l'instint i la pell" (Fanàtik, 2023), una mostra del que vindrà en els pròxims mesos.