Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

IEN en concert: QUARTET MOANA - Welcome 2 America

Conciertos

  • IEN en concert: QUARTET MOANA - Welcome 2 America

Ciudad: Barcelona

Lugar: ICCIC Auditorium (Via Augusta, 205)

De miércoles 19 octubre 2022, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
mié. 19 oct.
20:00 h
Finalizado
Fundat l'any 2013, compta en l'actualitat amb els violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, el viola Sergi Miró i la violoncel·lista... Leer más

Fundat l'any 2013, compta en l'actualitat amb els violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, el viola Sergi Miró i la violoncel·lista Clara Manjón.

Amb una formació professional internacional d'allò més rica i diversa, els integrants del Quartet Moana tenen en comú haver coincidit en els seus estudis superiors, al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, per després seguir perfeccionaments tècnics a l'estranger.

El seu repertori tracta d'abordar diferents estils i èpoques, amb la intenció de fer arribar al públic, de forma gairebé pedagògica, l'ampli ventall d'expressions artístiques que avui concorren en la música. Sempre però, amb la intenció d'endinsar-se en la formació del quartet de corda clàssic i aprofundir en un repertori propi de la formació, mitjançant la recerca i investigació de repertoris insòlits, sense perdre el fil en comú en la seva interpretació.