III FRANQUESA - CAMÍ - Àlex Casanovas i Nathalia Gómez

Culturales, Danza, Teatro

  • III FRANQUESA - CAMÍ - Àlex Casanovas i Nathalia Gómez

Ciudad: Premià de Dalt

Lugar: Societat Cultural Sant Jaume

Inicio: jueves 18 julio 2024, 20:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
Enguany el Franquesa enceta un nou espai a la creació per donar suport a projectes en procés de creació.CAMÍ és un espectacle multidiciplinari... Leer más

Enguany el Franquesa enceta un nou espai a la creació per donar suport a projectes en procés de creació.


CAMÍ és un espectacle multidiciplinari on s'interrelacionen la dansa, el teatre i la música d'arrel. La peça és un viatge del passat a la contemporaneïtat a través de la tradició, la cultura popular i més concretament amb textos de Santiago Rusiñol.

Elogiar l’expressió artística sincera com a part de la cultura popular i a través d’ella poder remarcar certes circumstàncies i actituds socials que malauradament perduren en el temps. Una reivindicació de la tradició i l’art dins d’un marc social revolucionat i perdut per la transformació accelerada i l’egoisme al que estem sotmeses; contaminades per l’afany de no quedar-nos enrere en el que a vegades tot sembla ser una cursa en comptes d’una oportunitat de viure amb llibertat.


L'actor Àlex Casanovas dona vida a Santiago Rusiñol interpretant a través dels seus textos el retrat d’una època. Jugant a escena amb la Nathalia - ballarina- text i moviment ens faran viatjar pel CAMÍ de la cultura popular tot reivindicant la tradició com a essència que ens manté en constant transformació i visibilitzar circumstàncies i actituds socials que malauradament perduren en el temps. La música ens embolcalla i ens transporta des de principis del segle XX fins a l'actualitat.


Direcció: Marc Jubete i Emma Escolano

Intèrprets: Nathalia Gómez i Àlex Casanovas

Coreografia: Marc Jubete

Dramatúrgia: Emma Escolano

Disseny d’escenografia i vestuari: Emma Escolano, Marc Jubete i Avalot Teatre

Disseny musical i so: Joan Barranca

Recerca i tria de textos: Francesc Montero / Fundació Josep Pla

Producció: Societat Cultural Sant Jaume