Finalizado

IMMA & GINA (o com sobreviure en un món digital)

ver detalle del evento

Lugar: Espai Maragall

Inicio: 27-03-2022 12:00

Categorias: Familiar, Teatro

Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) és un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original... Leer más

Imma i Gina (o com sobreviure en un món digital) és un musical familiar d’ Increïble Produccions que relata de forma divertida i original com la tecnologia pot estimular la nostra imaginació o bé fer-nos perdre tota la nostra capacitat de crear.

La Gina és una nena de deu anys molt alegre i amb molta imaginació. No li cal gran cosa per passar-ho d'allò més bé: té una amiga imaginària, Imma, a qui crida sempre per jugar.

Així i tot, la Gina té els mateixos desitjos que qualsevol nena de la seva edat: fa anys que demana una tauleta digital, ja sigui als tres Mags, al Pare Noel o a qualsevol ésser que li pugui portar el regal per Nadal.

Farta que no li facin cas, els ha donat un ultimàtum: o aquest any aconsegueix allò que demana o es portarà molt malament.

Els esperits del Nadal no acceptaran les amenaces de la Gina, i enviaran a la bruixa Befana per impedir que la Gina perdi la seva imaginació.

Petits i grans, esteu enganxats a les pantalles? En aquest musical, segur que us sentireu identificats!


Durada: 60 min.

Las inscripciones estan cerradas.