Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Impro Side Story

Música, Teatro

  • Impro Side Story
Agotadas

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

De domingo 21 junio 2020, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 21 jun.
19:00 h
Finalizado
La Companyia Les Improvisables ens presenten, un show d'impro ... sense guió ... ni partitura! Impro Side Story, amb Rai Borrell,... Leer más

La Companyia Les Improvisables ens presenten, un show d'impro ... sense guió ... ni partitura! Impro Side Story, amb Rai Borrell, Marc García i Clara Solé.

Us animem a compartir amb nosaltres aquest espectacle divertit i sempre diferent, us agradarà!!

Preu: Socis 8,00 € i no socis 10,00 €

IMPRO SIDE STORY és el show de “impro” sense guió ...ni partitura on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista. A cada funció naixeran sobre l'escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic univers de Disney o de l’època daurada, la Golden Age, entre d’altres.

Aforament màxim 110 localitats (1/3 de la capacitat de la sala). Es prioritza la venda de les entrades anticipades per internet. En el cas de venda per taquilla es recomana pagar amb targeta per evitar l'intercanvi de bitllets o monedes.