Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Impro Side Story

Teatro

  • Impro Side Story
  • Impro Side Story

Ciudad: Lladó

Lugar: TEATRE SINDICAT Plaça major s/n, 17745 Lladó. + info 972565101

Inicio: sábado 1 junio 2024, 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 jun.
20:30 h
Finalizado
Impro Side Story és el show de IMPRO sense guió ni partitura, on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic... Leer más

Impro Side Story és el show de IMPRO sense guió ni partitura, on res està assajat ni pactat. Ni els actors, ni el músic, ni el públic saben el que faran, cantaran o interpretaran. Talent, bogeria i humor al servei del públic, l’autèntic guionista. A cada funció naixeran sobre l’escenari noves històries on la música i les cançons tenen un paper fonamental, i on viatjaran des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic univers de Disney o de l’època daurada, la Golden Age, entre d’altres.Improvisables és una les companyies d’improvisació més consolidades del país, i l’única que ho fa exclusivament amb música. Amb un reguitzell d’estrelles de la impro i el musical, com Rai Borrell, Roger Julià, Africa Alonso, Jordi Coll o Xavi Duch, els 60 minuts seran un no parar de riure. Diversió assegurada!