Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

In the Heights

Teatro

  • In the Heights

Ciudad: Barcelona

Lugar: Abat Oliba Loreto

De domingo 7 mayo 2023, 17:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 7 may.
17:00 h
Finalizado
Al barri llatí de Washington Heights, a New York, la vida és cada dia més difícil; per això els comerços tanquen i els veïns que poden... Leer más

Al barri llatí de Washington Heights, a New York, la vida és cada dia més difícil; per això els comerços tanquen i els veïns que poden marxen a la recerca d’una oportunitat millor…

Però el Barrio no és un conjunt d’edificis vells plens d’immigrants: és una gran comunitat de veïns que es coneixen, s’entenen i tenen els mateixos somnis.

“In the Heights” s’endinsa en la vida d’un grapat de gent del Barrio durant una apagada elèctrica en plena onada de calor. Usnavi, Vanessa, Nina, Benny, Sonny, Kevin Rosario i molts altres veïns de Heights són els herois quotidians d’aquesta meravellosa faula de Lin-Manuel Miranda sobre el paper que cadascú juga en la felicitat dels altres i el valor de les petites coses que fa que cada dia pugui ser especial.


Grups via mail [email protected]