Finalizado

INA

ver detalle del evento

Lugar: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De 03-03-2023 20:00 a 03-03-2023 20:50

Categorias: Danza

Edat recomanada: a partir de 5 anysEspectacle que posa el focus en el concepte de la llum, aquella llum que no veiem però que brilla... Leer más

Edat recomanada: a partir de 5 anys

Espectacle que posa el focus en el concepte de la llum, aquella llum que no veiem però que brilla amb intensitat a dins de tots nosaltres.  


SINOPSI:

INA és una peça de dansa contemporània que gira al voltant del concepte de la llum, aquella llum que ens alimenta i ens iguala, que ens assimila a la resta d'humans i a la naturalesa. INA és un viatge en el temps i l'espai, un espectacle meravellós que atrau des del primer moment. 


FITXA ARTÍSTICA:

Creació: Paloma Hurtado, Daniel Morales, Alfredo Díez-Umpierrez / Interpretació: Paloma Hurtado, Daniel Morales / Disseny d'il·luminació: Alfredo Díez-Umpierrez / Disseny de rigging i aeris: Luca L. Sala / Disseny de maquillatge: Raycostudio / Fotografia: Luca L. Sala / Teaser: Sergio Méndez / Disseny gràfic: Alfredo Díez-Umpierrez

Amb la cola·loració de: Espacio La Granja, Teatro El Sauzal, Teatro Victoria / Amb el suport de: Instituto Canario de Desarrollo Cultural (Gobierno de Canarias), Danza a Escena. 


LLORET ESPAI PLUS:

El dijous 2 de març de 19:00-21:00 Taller de dansa contemporània amb Paloma Hurtado. Les claus per gaudir de l’espectacle INA. Acostament al cos sensitiu-poètic a l’espectacle INA.



Las inscripciones estan cerradas.