Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

INCENDIS

Teatro

  • INCENDIS
  • INCENDIS
  • INCENDIS

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Catòlic L'Hospitalet

De sábado 27 mayo 2023, 19:00 h a 22:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 27 may.
19:00 h
Finalizado
dom. 28 may.
18:00 h
Finalizado
Líban. La Nawal Marwan, de 14 anys, queda embarassada. Després de prendre-li el fruit del seu ventre, emprendrà la recerca del seu... Leer más

Líban. La Nawal Marwan, de 14 anys, queda embarassada. Després de prendre-li el fruit del seu ventre, emprendrà la recerca del seu fill a través dels horrors de la guerra.

Canadà. La Nawal Marwan, de 60 anys, assisteix als judicis dels crims comessos durant aquella guerra. Un dia deixa de parlar. No tornarà a pronunciar cap paraula fins el dia de la seva mort, 5 anys més tard.

En el seu testament, deixa a les seves filles bessones, la Jana i la Simona, un últim encàrrec que farà saltar el seu món pels aires i que deixarà al descobert una vida oculta plena de terror, violència, sang, odi... i amor. Perquè, malgrat els horrors de la guerra, sempre hi ha esperança per a l'amor.