Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular

Fiestas

  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular
  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular
  • Instal·lació familiar: L'Animalada, d'Espectacle Espectacular

Ciudad: Montornès del Vallès

Lugar: Pati de l'Escola Can Parera

De lunes 20 septiembre 2021, 11:00 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
La canalla i les seves famílies podran divertir-se amb jocs reciclats que tenen forma de papallones, cocodrils o peixos...Alguns dels... Leer más

La canalla i les seves famílies podran divertir-se amb jocs reciclats que tenen forma de papallones, cocodrils o peixos...

Alguns dels objectes que llencem s'han rebel-lat. No volen ser abandonats quan es fan massa vells o ja no serveixen. S'han escapat del seu trist destí i s'han convertit en jocs-animals. Del munt de ferralla a poc a poc en van sortint formes, colors, trossos de jocs i moltes preguntes. Quin animal serà? Com s'hi deu jugar? Serà difícil? T'imagines donant cireres a un cocodril? Has ajudat mai un elefant a regar flors amb la seva trompa? No t'has convertit mai en una abella perduda en un camp de flors?

Si tot això et sona estrany però et sembla divertit, és que ja tens el "mono" de L'Animalada a dins, i per treure-te'l només hi ha una solució.

Algun dels animals ja t'han picat l'ullet. Hi jugues?


Pati de l'escola Can Parera