Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

INTROIT amb el cor "In Crescendo", la cantautora "Anna d'Ibori" i la Cobla Maricel

Música

  • INTROIT amb el cor "In Crescendo", la cantautora "Anna d'Ibori" i la Cobla Maricel
  • INTROIT amb el cor "In Crescendo", la cantautora "Anna d'Ibori" i la Cobla Maricel

Ciudad: Matadepera

Lugar: a la plaça del Casal de Cultura

De viernes 21 abril 2023, 17:00 h a 18:30 h

Ver descripción del evento
vie. 21 abr.
19:00 h
Finalizado
Introit és una super producció on hi participen el grup vocal In Crescendo, la Cobla Maricel, i la cantautora Anna d'Ivori. Dirigit... Leer más

Introit és una super producció on hi participen el grup vocal In Crescendo, la Cobla Maricel, i la cantautora Anna d'Ivori. Dirigit per Miquel Massana, i amb Adrià Mort a la percussió.

La dramatúrgia i la posada en escena guien la història de rerefons amb les places com a protagonistes; i els arranjaments de l'Anna d'Ivori i en Lluís Pérez Cansell -el director musical d'In Crescendo-, combinen tonades populars catalanes amb referències a altres melodies conegudes.

Amb cançons com El trencanous (Txaikovski), l'Oreneta de Queralt (Manuel Oltra), o País Petit (Lluis Llach), s’hi barregen el blues, la balada, el pop... i mostra la versatilitat i capacitat de mestissatge de la cobla com a formació orquestral.