Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Intrús. Jazz pel forat del pany | Messengers “ Go higher!”

Conciertos, Culturales

  • Intrús. Jazz pel forat del pany | Messengers “ Go higher!”

Ciudad: Perafita

Lugar: Plaça de l'Església

De domingo 2 octubre 2022, 12:00 h a 13:15 h

Ver descripción del evento
dom. 2 oct.
12:00 h
Finalizado
Messengers “ Go higher!”Amb el seu directe dinàmic, alegre i contagiós, Barcelona Gospel MESSENGERS està convertint el gospel en tot... Leer más

Messengers “ Go higher!”

Amb el seu directe dinàmic, alegre i contagiós, Barcelona Gospel MESSENGERS està convertint el gospel en tot un fenomen de masses arreu del nostre país, penjant el cartell d’entrades exhaurides en gairebé tots concerts de la seva gira.

El maig de 2014 veu la llum …Go Higher!, el segon treball discogràfic de Barcelona Gospel MESSENGERS, enregistrat per David Casamitjana i masteritzat als prestigiosos Abbey Road Studios de Londres.

…Go Higher! és un disc dinàmic, que viatja més enllà del gospel, oferint-nos pinzellades del millor r&b, funk, pop de les ultimes dècades, amb una qualitat técnica i solidesa harmònica sense precedents en el nostre país. Un clam a l’optimisme, a superar junts els obstacles i a exigir-nos sempre més, l’autèntica filosofia de Barcelona Gospel MESSENGERS.

Cor: Barcelona Gospel MESSENGERS (Cor de sis veus)

Piano: Ramon Escalé


MÉS INFORMACIÓ A: www.llucanes.cat/intrus/